Bronzing poeder

Het bijzondere aan de bronzing poeder van Bolero Cosmetics is het feit dat de klei-achtige formule zich feilloos aanpast aan uw huid en daarmee gepast is voor iedereen. De bronzer is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -kleuren en daarmee uniek in haar soort. Het resultaat? Een stralende sun kissed skin die een lichte dekking biedt, maar de poriën niet doet verstoppen.

Natuurlijk bruin, het hele jaar door
Fijne bijkomstigheden: de veeg-vrije formule die ervoor zorgt dat de bronzing poeder de gehele dag mooi blijft zitten én het feit dat u hem ook kunt aanbrengen op bijvoorbeeld uw benen of decolleté. Daarnaast zorgt de poeder voor een natuurlijke bruine kleur zonder masker-effect. Let op: er zit geen uv-bescherming in de gepigmenteerde poeder van Bolero Cosmetics. Gebruik voor een optimale uv-bescherming altijd een zonnebrand die past bij uw huidtype.

Bolero kwasten

De kwasten van Bolero Cosmetics zijn gemaakt van synthetisch haar en verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Een goede make-upkwast is immers onmisbaar bij het mooi aanbrengen van uw (bronzing)poeder en shaper. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste type kwasten gebruikt om het gewenste effect te krijgen.

Poederkwast
De poederkwast van Bolero Cosmetics is dusdanig samengesteld dat de bronzer gelijkmatig en snel over het gehele gezicht verdeeld kan worden. Draai de kwast één keer subtiel over de poeder heen en breng hem aan op uw gezicht. Hello sun kissed skin!

Lash Extender

Bye fake lashes, hello natural ones! Met de Lash Extender van Bolero Cosmetics voegt u een stap aan u dagelijkse make-uproutine toe, die ervoor zorgt dat uw wimpers intens worden gevoed en daarmee extra veel volume krijgen. Dit is te danken aan de geconcentreerde samenstelling van vezels die in het wimperserum zitten.

Slechts een laagje nodig
Voor een optimaal resultaat gebruikt u eerst uw eigen mascara, vervolgens brengt u een laagje van de Lash Extender aan om het tot slot af te maken met nog een laagje van uw eigen mascara.