Onze merken

Klik op de afbeelding voor meer informatie over onze merken

Nook
Solo Industries levert ons favoriete en ons meest gebruikte merk Nook, ook wel ‘nature with keratine’. Nook is een Italiaans merk en alle producten zijn dermatologisch getest. De producten zijn vrij van parabenen, SLS en SLES, met andere woorden… Het is erg vriendelijk voor uw haar en hoofdhuid. Dat is de voornaamste reden waarom wij voor deze verf- en verzorgingslijn hebben gekozen.

Be Color
Naast het product Nook, gebruiken wij het product Be Color. Ook Be Color is vriendelijk voor uw haar. De ingrediënten zorgen er zelfs voor dat de conditie van uw haar verbeterd wordt. Het voorkomt namelijk zowel vroegtijdige veroudering van het haar als schade aan het haar. Dat komt door de unieke combinatie van elementen die in de haarverf is verwerkt; kaviaar, collageen en keratine. Deze combinatie is rijk aan omega-3 vetzuren, aminozuren, vetzuren en eiwitten. De verfproducten van Be Color zorgen ervoor dat uw haar binnen 12 minuten de gewenste kleur heeft. Snel hè?

Bolero Cosmetics: ‘geboren’ in Italië

Wij nemen u mee terug in de tijd, 29 jaar geleden om precies te zijn. Bolero Cosmetics is ontstaan bij Milou Bouter, de drijvende kracht achter het cosmeticalabel. Haar gevoelige huid maakte het vinden van de juiste make-up een moeilijke opgave. Uit noodzaak bezocht zij daarom ter inspiratie verschillende beurzen in Italie, wat haar uiteindelijk prikkelde zélf een cosmeticalijn op te zetten. Hier is het zaadje van Bolero Cosmetics gepland en hier startte een nieuw leven, een nieuwe passie en een nieuwe drijfveer. Bolero Cosmetics was born.

Probeer onze huidvriendelijke producten zelf uit! Kom gezellig langs in onze salon.