Hoewel Bianca, sinds 1 augustus 2019, solo eigenares is van Sisters Haarmode, zijn de zussen samen ‘het gezicht van’. De zussen zijn als duo niet te missen in het pand aan de Dorpsstraat. Samen met de andere dames, Willegon, Marianne en Jessica, vormen zij het gezellige team.

Waar Arien gespecialiseerd is in verschillende verftechnieken voor het haar, is Bianca bijzonder getalenteerd in contacten leggen en onderhouden met de klanten. Wist u bijvoorbeeld dat alle klanten met kerst altijd een cadeautje krijgen?


Het huiselijke, laagdrempelige en professionele karakter van de salon komt dus voort uit het karakter van de zussen. Ook Willegon, Marianne en Jessica dragen hieraan bij. In de ons-kent-ons sfeer van Bunnik komt Willegon goed uit de verf. Zij kent veel mensen uit het dorp, omdat zij daar is opgegroeid. Marianne heeft altijd een leuke babbel waardoor het vaak gezellig is in onze kapsalon. Jessica, onze nieuwste en tegelijkertijd ook onze jongste aanwinst, is binnengekomen met beheersing van de nieuwe technieken. Zo hebben zij met z’n vijven ieder een eigen inbreng en uiteraard ook eigen specialiteiten in haarverzorging.


Laat u adviseren door één van hen! Kom gezellig langs in onze salon.