Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de verschillende merken en de producten.

Nook Beauty Family Organic Hair Care

Beauty Family verzorgt de schoonheid en het welzijn van het haar van de hele familie. De productlijn is 100% vegan en bevat bijvoorbeeld geen plasticdeeltjes.

Nook Magic Arganoil – Natural Beauty

Verleid je haar met een reeks producten gemaakt voor zijdezacht, fel haar, in een perfecte natuurlijke balans. De magie van een kostbaar en betoverend ritueel, voor alle haartypen, zelfs voor het dunste en delicate haar. Geformuleerd met biogecertificeerde argan olie, kostbare plantaardige oliën en functionele derivaten van natuurlijke oorsprong.

Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. Veel kappers vinden het lastig om daarvoor de juiste producten te vinden. Daarom ontwikkelden de kappers van Gents op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineren. Een glanzende of juist een matte look, just-out-of-bed of een klassieke, ingeschoren scheiding: er is altijd een product van Gents dat het mogelijk maakt.

Nook Artisan – Genuine Styling:

Echte en authentieke producten… voor creatieve handen en ironische geesten! De nieuwe Styling & Finishing-lijn is bedacht om de perfecte look te creëren voor elk moment van de dag. Een vleugje ironie, een dubbele dosis verbeeldingskracht, een vleugje creativiteit: alles gekruid met kostbare natuurlijke actieve ingrediënten, biologische extracten en exclusieve, gourmand, allergeenvrije geuren.